"Lilla" frukostpåsen

Vi lämnade Bangkok här om dagen. Klockan ringde 02:30 och då var vi inte pigga alls. Knappt tre timmars sömn och planet skulle gå vid 06:00. Vi hade bett hotellet om att få en frukostpåse med oss.... och nog fick vi det allt. Precis innan det var dags att gå levererades en varsin enorm frukostlåda till oss! Verkligen två enorma låda! Som innehöll typ en hel buffé med saker. Ha, ha!

Storstäder i alla ära och frukostlådor och enorma bufféer, men nu är det skönt att vara tillbaks på Bali igen. Vi fick förresten våra bröllopsbilder precis innan vi lämnade Bangkok, så nu så småningom kommer det komma upp bilder från bröllopet.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Jaaaaa! Längtar efter bröllopsbilder! Linda

Anonym sa...

Hej Christine!

Grattis till bröllopet, ser fram emot bilderna :-). Ja, visst är frukostarna sjukt imponerande på Bangkoks finare hotell. Jag skrev till dig för ett tag sedan och frågade om vaccinationer etc. i Bali och fick ett snabbt och bra svar av dig, tack.

Nu frågar jag dig igen då jag inte hittar trots mycket googlande (!?) om säkerheten på hotellen i t.ex. Sanur men också övriga Bali. Finns det vakter på hotellen.. är det "gated commuitys" eller hur funkar det i Bali?

Tusen tack och ha en fortsatt fantastisk resa!

Mvh
Maja

Christine sa...

Säkerheten på Bali skulle jag säga är väldigt hög och risken för att få något stulen är liten. De flesta hotellen har kassaskåp på rummen och i stort sett alla hotell har vakter till hotellens infart. En regel är nog att ju finare och dyrare ju högre säkerhet. Vid de lyxigaste ställena vi bott på här så har till och med bilar genomsökts/kollats och de tittat med speglar på bilens underrede. Och på många större uteställen kollar vakter igenom väskor när man går in.

"Gated commuitys" finns det i viss mån, men tycker inte att det är så vanligt. Det är mest de lyxiga och dyrare hotellen (tex i Nusa Dua) som har det åt det hållet. Sanur är mysigt och lugnt och där tycker jag inte att det är så.

Anonym sa...

Tack Christine för att d tagit dig tid att svara.. uppskattar det mycket.

Mvh
Maja

(Otroligt vackert bröllop! Vi har också funderat på giftermål vid stranden, men jag har inte velat gifta mig utomlands med risk för att missa det genuina etc. men efter att ha sett era bilder har jag börjat att tänka om :-))