Lebua At State Tower Hotel - Bangkok

Nu har vi slagit ned våra väskor mitt i Bangkok, på femstjärniga LEBUA at STATE TOWER HOTEL som är ett svithotell. -Och jösses vilket ställe! Vi bor på 54:e våningen, i en svit på 66 m², med kök, vardagsrum, balkong och ett sovrum. När vi blev avsläppta vid hotellet öppnade en tjusig portier entrédörren åt oss, varefter vi möttes av lobbyn, ett stort rum kantat av stora guldkronor och enorma blombuketter, samt en pianist som satt vid en flygel längre bort och spelade. Det var nästan som taget ur filmen Pretty Woman och precis så felplacerade kände vi oss när vi gick in över marmorgolvet i våra flip-flops. Men vi fick ett tjusigt och proffsigt välkomnande, vi fyllde i några papper och blev visade till vårt rum... och på vägen upp i hissen slog det lock för öronen. 54 våningar är galet ju enormt högt upp! På rummet väntade en fin chokladkaka som välkomstpresent och vi hade kommit till himmelriket.

Det första Björn gjorde när vi kommit in på rummet och fått våra väskor uppburna var att springa ut på balkongen, ta en bild, och sen "Viberá" (skicka gratis-MMS via Viber) till alla! För att visa vilken enormt cool utsikt vi har från rummet!

Det var knappt att vi ville lämna sviten men vi tog oss faktiskt ut för att äta. Och när vi kom tillbaks sen så  hade rummet, till våra stora förvåning, fixats i ordning för kvällen. Gardinerna var fördragna, sängen ombäddad/uppbäddad, tofflor framtagna, morgonrockar upphängda, ett litet kort framlagt som talade om morgondagens väder, en bukett rosor framställda på vardagsrumsbordet, våra badrumsartiklar ordnade efter extrem prydlighet vid handfatet osv. -Det kallar jag service!Kvällen tillbringade vi på balkongen. Drack champagne, åt jordgubbar och delade på världens godaste choklad-honeymoon-tårtbit. Hoppas vi kan få en sådan varje dag! ;)
3 kommentarer :

Anonym sa...

Guuuuu vad härligt! Shit va liten Björn ser ut i det stooora sovrummet : ) // Linda

Christine sa...

Nä inge Arnold där inte. Hi, hi! ;)

Marias Memoarer sa...

Åh det ser verkligen urlyxigt ut!! :) Jag har egentligen aldrig bott på ett riktigt lyxigt hotell, så ser fram emot de där sista nätterna vi bokat i Bangkok ;) (Inte samma som ni bodde på dock)