Mot Bangkok

Idag har vi som MR & MRS ERICSON lämnat Ao Nang och anlänt till Bangkok där vi kommer stanna några dagar. På flyget släpade jag runt på brudbuketten och fick en massa roliga och glada kommentarer, från både spärrvakter, kontrollanter, personal, passagerare, taxichaufförer. Dels kändes det dumt att kasta buketten, den är ju fortfarande fin. Men sen fick jag även idén utan Josh och Linnea som hade tagit med sig sin bukett då dom åkte på bröllopsresa. De hade fått extra service på planet och på hotellen mm. Vilket jag tyckte lät väldigt trevligt, så varför inte göra samma sak och utnyttja buketten till max. ;)
Men lågprisflygbolaget som vi flyg med till Bangkok gav inget extra, vi fick drass med en irriterande passagerare bredvid oss istället. Men väl på hotellet fick vi enorm uppassning! Oj, oj, oj! Femstjärnigt och lyx så man inte ens vet hur man ska uppföra sig. Men mer om det senare. Kommer även berätta om själva bröllopsdagen, men vi väntar på att få våra bilder först.

Äntligen har jag hittat en riktig tuk-tuk! Tjoho! Eller massor av riktiga tuk-tuks ska jag nog säga, för här i Bangkok kryllar det av dem! Så nu är det helt enkelt så att de som kallas tuk-tuk i Ao Nang och åker omkring på gatorna där är bara "fusk-tukar".

6 kommentarer :

Anonym sa...

Oh va fina ni va i Taxin och specielt du Christine med brudbuketten , väntar så in i hoppsan på bilderna. Grattis Grattis än en gång till er.. /Åsa

Christine sa...

Tack! Jo vi väntar exakt lika mycket som alla andra, om inte mer, på att få våra bilder. :)

Kram

Anonym sa...

Saknar er redan... Linda

Josh sa...

Mr och Mrs Ericson - stort! Ett megagrattis till er, kul att brudbuketten fick hänga med!! Ser fram emot att se bilder från bröllopet och kolla hur klänningen blev till slut. Kram från kalla Sverige

Anonym sa...

Grattis
Klingberg

Anonym sa...

Stort grattis
Från
Klingbergs