Valskådning

Mirissa är känt för otroligt bra val- och delfinskådning. Men vår valskådningen blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Vår båt fick motorhaveri efter 40 minuter och i nästan 1 timme låg vi still och guppade runt helt okontrollerat. Vilket gjorde att jag blev vansinnigt sjösjuk! Kunde knappt krypa fram över golvet då jag försökte ta mig till skuggsidan. Så resten av valskåningen, i mitt fall väldigt långa 4 timmar, så låg jag helt däckad. Björn däremot såg blåval och var helnöjd. Han såg även till att ta några bildbevis på det hela. Själv så såg jag bara en skymt utav en, det var allt. Tack å lov så har jag varit på en fantastisk valsafari i Sydafrika för några år sedan och redan sett val på nära håll, annars hade jag nog kunnat vart lite bitter just nu. :)

Mirissa - Sri Lanka

0 kommentarer :