Vidbynäs Gård

Senaste månaden har jag jobbat med inspelningarna av Hela Sverige Bakar som spelas in vid Taxinge Slott, vilket gjort att jag till och från behövt sova borta. Och närmsta stället har varit VIDBYNÄS GÅRD & KONFERENS som sedan 1711 pryder sin plats vid sjön Turingen i Sörmlands böljande landskap, vid Nykvarn som ligger någon mil från Södertälje. Arbetsdagarna har varit enormt långa så jag har verkligen inte gjort annat än sovit och ätit den otroligt goda frukosten på Vidbynäs Gård. Men det verkar vara ett mysigt ställe, framförallt "röda byn" där jag haft mitt rum. Och gillar man att golfa är nog det här en himla fin plats att putta några bollar. Stället ligger nämligen granne med Vidbynäs golfklubb som sedan 2007 har två 18-hålsbanor designade av den världskända banarkitekten Brian Curley.


Vidbynäs Gård & Konferens - Nykvarn - Sverige

0 kommentarer :