Rösta gärna på min reseguide om Costa Rica

MIN RESEGUIDE om tre fantastiska stränder/platser i Costa Rica är FINALIST i tävlingen ”Månadens medlemsguide” på Reseguiden. Temat är strandlyx och Costa Rica har verkligen sagolika paradisstränder. Långa, vackra stränder med turkost vatten och solnedgångar man oftast bara ser på vykort. Bilden ovan är tagen i Santa Teresa tidig morgon. Fantastiskt fin strand.

Gilla gärna mitt bidrag så ökar mina chanser att få Bonusbidraget på 2000 kronor. Röstningen pågår till och med 20 oktober och röstar gör ni här: http://www.reseguiden.se/manadensguide 

5 kommentarer :

Marie sa...

Åh, jag ska genast in och rösta! Tack för en härlig och inspirerande blogg förresten.
hälsningar Marie

Anonym sa...

Hej Christine! Jag hittade inte vart på sidan man trycker för att rösta. Vart är det? Sen tänkte jag höra om du skulle kunna hjälpa Linnéa att ordna en praktikplats på tv4, svt eller Strix md ngn sminkös? Linnéa skall på praktik nu om ngr veckor och är väldigt intresserad av smink, hon har hunnit bli 14 år nu :) Kram Sofia

Christine sa...

Tack Marie!

Sofia, om du trycker på länken så kommer du till en sida som ser ut som bilden i det här inlägget. Där ser du alla reseguider och efter varje guide finns en "gilla-knapp" som man kan trycka på om man har Facebook. :)

Vad gäller praktikplats åt Linnéa så är tyvärr alla makeupartister jag känner mammalediga just nu så ni har en väldig otajming. Men jag kollar runt, det går säkert att ordna. Skickar ett mail till dig. :)

Anonym sa...

Tack snälla Christine vi hörs sen men känn ingen press att kolla det där nu, jag skickar ett mejl till dig med min mejladress så du får korrekt. Jag har tyvärr inte face book så jag kan inte rösta dessvärre.

Kram

Anonym sa...

Ha ha nu såg jag att du skrivit till mig på min blogg, har mejlat adressen och mobilnummer återkommer med resten. Kram