Selma Spa

Oj så bortskämd jag har blivit nu i helgen! Fick i födelsepresent utav Björn en överraskningshelg, vilket visade sig vara en svit på SELMA SPA i Sunne nu över helgen och det var verkligen bomull för själen. Väldigt välbehövligt för min kropp som börjar kännas rejält hösttrött, sakna sol, semester och vitaminer. Så dessa lugna dagar har jag laddat batterierna, druckit flertalet smoothies, njutit av lugnet, skön söm, avkoppling, massage, en spännande bok, champagne och utsökt mat. Till och med frukost på rummet och blommor blev jag bortskämd med. Såååå härligt tack vare världens bästa man!

Selma Spa + - Sunne - Sverige

1 kommentarer :

Freedomtravel sa...

Jag har varit på Selma Spa och föreläst en gång. Väldigt fint och mysigt, även om det inte var en lika avkopplande upplevelse ;)