Spökvandring i Stockholm

Nu kan jag bocka av ytterligare en punkt på min bucket list! Tjohhooo! För nu i lördags vad jag på SPÖKVANDRING i GAMLA STAN. Hade en mycket trevlig tjejhelg här i Stockholm med mina barndomsvänner som jag umgåtts med sedan 1:a klass. Och en av de saker vi tog oss för var att gå på spökvandring. Vår guide var riktigt bra, hade inlevelse och var både kuslig och rolig på samma gång. Berättade med inlevelse om vem som spökar på slottet och vem som spökar var och när i G:a Stans olika gränder. Men tyvärr var det årets hittills kallaste kväll så pga kylan njöt vi inte så mycket utav turen som vi hade kunnat. Och den stackars guiden som var historiskt klädd måste ha fryst nå helt vansinnig. Så en eloge till honom för bra jobbat ändå. Men sen hade jag nog förväntat mig ännu mer kuslighet, mer spöken (både i berättarform och "riktiga" som kom och skrämdes) och hade även velat att turen var både i kulvertarna och utomhus. Denna var enbart utomhus. Så även om jag nu glad kan bocka av en punkt på min bucket list så känner jag att jag vill ge detta med spökvanding ytterligare en chans. Kanske i någon annan stad och plats.

Gajderna.se - Stockholm - Gamla Stan - Sverige

0 kommentarer :