Surfet är över för nu...

Tyvärr så gjorde jag illa revbenen för ca 1,5 vecka sedan. Hade maximal otur då brädan i en "vågcentrifug" kom upp som en torped och träffade rakt på målet; revbenen. Kan säga att jag just då såg väldigt många stjärnor för det gjorde förj****a ont! Så gissningsvis har jag fått en sprick i något av revbenen för det göra fortfarande rejält ont och jag gör inte allt för många knop. Suck. Att ta för djupa andetag gör ont, de flesta rörelser smärtar och för att inte tala om hur ont det gör om man skrattar, hostar eller nyser. Så Björn måste verkligen hålla inne med skämten nu! ;) Nä men skämt å sidor så har jag insett det här kommer inte gå över den närmsta tiden och jag har nog surfat färdig för den här semestern. Vilket är extremt tråkigt då vi befinner oss på mitt absoluta favoritställe att surfa på. Men, men. När det gör ont att resa sig från sängen så lär inte ett upphopp på en bräda i vatten bli aktuellt på bra länge.
Playa Carmen - Santa Teresa - Costa Rica

3 kommentarer :

Freedomtravel sa...

Vad tråkigt! Hoppas att du blir bättre snart, och ni hittar andra sätt att njuta av semestern!

Anonym sa...

Den här fina bilden måste få något pris tycker jag /Åsa

Christine sa...

Ja hoppas revbenet läker snabbt, för att bara sitta still är inte min grej. :-)

Tack Åsa, vi får se till att hitta en tävling som den kan vara med i då. :-)