Tävling - Moodboard skönhetsrutin


ELLE och ORAL-B har just nu en TÄVLING som går ut på att skildra sin skönhetsrutin via en moodboard. Så det har jag pysslat ihop idag, gjort min första moodboard någonsin vilket var kul. Jag har ändå några ömma revben för tillfället (brädans fel) som hindrar mig från för mycket aktivitet, så detta var ett perfekt pyssel. 

Mina morgonrutiner är ju olika beroende på dag:
Jag tillbringar normalt sett inte jättelång tid framför spegeln och jag använder ganska lite smink. Under semestern så är det inget smink alls, mer än ögonbrynspennan (mina ögonbryn är så ljusa så de syns inte utan lite hjälp. Och utan ögonbryn tycker jag att jag ser sjuk ut). En vanlig arbetsdag använder jag mascara och ögonbrynspenna, ibland ögonskugga vilket oftast går i brun/beige/gröna toner.  Och vid festligheter åker hela sminklådan fram såklart. Håret... ja den tussen är som den är. Lockigt, långt, tjockt och mycket. Så oljor är dess bästa vän. Själva tillfixningen består i att massera in lite REF Curl Power och låta det självtorka. Mer än så behövs inte.

Produkter jag inte kan vara utan:
  • Macadamia Oil eller Nashi Argan Oil - gör underverk på mitt torra hår. Får det mjukare, lenare och enklare att borsta ut.
  • REF Curl Power - ger lockarna hållbarhet hela dagen. Doftar gott också.
  • IsaDora ögonbrynspenna med borste - kan absolut inte vara utan!
  • Max Factor Fals Lash Effect - finns ingen bättre mascara.
  • Biotherm Aquasource Gel-kräm (dag o natt) - väldigt skön ansiktskräm. Hjälper till att stärka huden, kompensera för förlusten av fukt samt att bibehålla en optimal fuktnivå.
  • Set för fransk manikyr - något jag alltid köper billigt på H&M och sen målar själv. Kan inte gå en dag utan målade naglar.
  • Listerine munskölj  - gillar den fräscha och friska känslan. 
  • (L'Oréal True Match - gillar hela serien. Foundation som matchar och förbättrar huden, flytande concealer som täcka ojämnheter, samt bra puder och fin rouge).   

3 kommentarer :

Freedomtravel sa...

Lycka till i tävlingen! Själv använder jag bara tvål och vatten, så det blir svårt att göra en sån där... ;)

Åsa Larsson sa...

snyggt jobbat Christine håller tummarna att du blir bäst som vanligt, följer dej varje dag......

Christine sa...

Tack, tack! Ja jag håller tummarna. Tror dock att min morgonrutin innehåller för lite smink för att vara intressant. Men vi får väl se. :-)