The Bakery = bästa frukosten

Tyvärr så har vårt favorit-frukostställe, Artemis Café, i Santa Teresa stängt igen sina dörrar. En otrolig besvikelse då vi verkligen sett fram emot deras fruktsallad med yoghurt och musli, samt deras enormt goda fattiga riddare med kanelsmak. Men, men. Efter inte långt letande, närmare bestämt på andra sidan gatan, har vi nu hittat THE BAKERY som till och med har en ännu godare fruktsallad med musli och yoghurt! Som även serveras i en enorm skål och dessutom ser dödligt god ut enligt mig.


Här ser man även huvudvägen i Santa Teresa som för bara några veckor sedan fick asfalt. Och jag kan inte komma på en mer passande kommentar än vad Neil Armstrong sa "That's one small step for man, one giant leap for mankind". För så känner jag inför den här förändringen. Att vägarna börjar få asfalt... ja oj, det kommer göra stor skillnad på hela byn. För att inte tala om den dagen då även vägarna hit får asfalt, det kommer öppna upp för fler typer av turister så inte bara "snikna surfare" kommer åka hit.


Santa Teresa - Costa Rica

2 kommentarer :

Marina sa...

Härliga bilder som vanligt! Visst känns det lite konstigt då saker förändras på platser man varit och det där med asfalt kommer troligen, precis som du säger, att göra en oerhörd skillnad för invånarna på fler än ett sätt.

En plats i solen sa...

oh tråkigt när favorit ställen stänger :( Men skönt ni hittat ett nytt ställe :)