Hemma i Sverige...

...ja det var 2,5 månad sedan sist. Nicaragua, Costa Rica och USA har varit fantastiskt. Och som alltid är det speciellt att komma hem, både kul och mindre kul. Alla skor ger som vanligt skavsår eftersom fötterna är ovan vid slutna skor, huden känns torr och solen värmer inte som jag hade önskat. Men man kan dricka vattnet direkt ur kranen och det är dessutom kallt! En ljuvlig känsla man lätt glömmer när man bor här hemma. Och något jag garanterat kommer ha glömt och även bara ta för givet om någon vecka eller två. Våren känns som den är på frammarsch, ordentligt på gång och det glädjer mig. Också det faktum att man kan lämna en godisskål på bordet utan att den kommer vara full med myror efter bara ynka minuter. Det ska dessutom bli kul att laga mat igen och testa nya rätter efter inspiration som mött oss under resan.
Men eftersom jag är en "reseholic" så vill jag redan börja drömma om nästa resa och den första är inte långt borta, redan i juni åker jag till Hawaii för att gå på min brors bröllop. Kommande stora resa, som dock ligger längre fram i tiden, lutar åt att gå till Filippinerna och "vårt kära" Bali igen. Men innan dess ska bloggen ut på mer äventyr i Sverige än vad som är vanligt på 29grader.

1 kommentarer :

Somensaga sa...

Som sagt välkomna hem, roligt att följa Er här. Kram Sofia