Mot The Keys

Den ena bron avlöste den andra och öarna bara fortsatte och fortsatte att ploppa upp. För att vara helt ärlig så somnade jag till ett par gånger längs vägen ut mot Key West. Vägen var ju så galet rak och galet lång! Och just transportfordon av alla de slag är som sömnpiller på mig. Men det jag såg under mina vakna stunder var både coolt, rätt annorlunda och väldigt typiskt USA. FLORIDA KEYS är en ögrupp i sydöstra USA som består av över 1700 öar, varav 45 av dessa knyts ihop likt ett pärlband av 42 broar. Det det tog oss flera timmar att ta oss från Miami till Key West. Den ön som ligger längst ut och där vi nu ska spendera några dagar för vi hört så otroligt mycket gott om den.


The Keys - Florida - USA

1 kommentarer :

Anonym sa...

Va mysigt att ni är på väg till Key West. Jag gillade det. Jätte mysigt stad. Jag och min man gifte oss där på en fin strand 2011 så det är ett ställe jag vill åka tillbaka till. Ska bli roligt och läsa och se kort där ifrån.
Carina Rönnbäck