Simma med delfiner!

Oj, oj, oj så kul, då har man varit barn på nytt för en dag! Och kanske tur att jag inte fick testa detta som liten för då hade jag nog varit så till mig att jag varit okontrollerbar. Men jag var nog lite extra fnissig och exalterad även nu, trots att jag är vuxen, för att SIMMA MED DELFINER har varit just en barndomsdröm. Så nu efter vårt besök på Dolphin Research Center där vi dragit fram genom vattnet av delfinerna Luna och Louie, så är det med stor glädje jag kan bocka av ytterligare en punkt på min Bucket List! Gud va kul det här var och som jag önskar att det hade varat lägre. Förutom att simma med dom fick vi även pussas, vinka, skaka hand och leka imitationslek. Där Björn valde att ha vattenkrig med Louie som tycktes uppskatta den imitationen och stänkte tillbaks rätt rejält. Ha, ha! Snacka om coola djur alltså!
 Grassy Key - Florida - USA

1 kommentarer :

Marina sa...

Det har alltid varit en av mina stora drömmar, och är fortfarande, men en dag så... Det ser verkligen fantastiskt ut!