Topplista - USA

USA är coolt, stort och speciellt på många sätt. Vi tycker det har varit kul att varit där och kommer återvända flera gånger men under kortare tid. För det är inte riktigt ett land vi fastnat för, tyvärr. Inte ens fast att det finns många roliga saker att göra i det stora landet i väst, för det finns det absolut!1. FYRHJULING I ÖKNEN
Det överlägset roligaste vi gjort i USA. Kanske för att regler inte var så viktigt och hela öknen blev en lekplats för oss. Underbart!
2. SIMMA MED DELFINER
En barndomsdröm som blev sann i Florida Keys, så naturligtvis var det extra roligt.

3. MESA VERDE
Cliff Palace vid Mesa Verde i Colorado var otroligt intressant. Ett stort palats som ligger gömt i kanten av en bergsvägg. Hittades 1888 av ett par cowboys och står i dag öppet för allmänheten.
4. GRAND CANYON
Att uppleva Grand Canyon från helikopter var riktigt coolt. Och stället vi bodde på, Grand Canyon West Ranch, som turen utgick ifrån, var ett så underligt, roligt, lustigt och överdrivet stället att det blev bra.


 
5. SNORKLA
Från Key West åkte vi ut med katamaran och snorklade vid världens tredje största rev vilket var cool, mycket tack vare att vi såg två stora hajar.6. HOTEL TREASURE ISLAND
Ett av Las Vegas barnsliga hotell. Fint, bra beläget och dessutom väldigt prisvärt om man bor där under vardagarna.


7. EVERGLADES
Fascinerande miljö och det var extremt kul att åka airboat. Önskar att båtturen hade varat längre.


8. GOLDEN GATE
Bron i sig är väl inte superspeciell men för oss har den en speciell historia och det hör väl till att man alltid tyckt det vore kul att ha åkt över den röda bron.

9. HOLLYWOOD
Kul att se en så omtalad och känd plats. Att klättra upp till skylten, kolla handavtryck i marken och se alla figurer. Lite kul. 


10. DEATH VALLEY
Den lägsta platsen i USA och världens näst varmaste plats. Satan så varmt det var! Öde och.... varmt. Phjuh!

2 kommentarer :

Veiken sa...

Jag njuter för fulla muggar av alla bilder som ni visar! Ni måste vara proffs, annars blir det inte så här bra! Det är bara att tacka och ta emot! Tack tack!

Christine sa...

Ha, ha! Tack. Men proffs, nä. :)