Månadens resenär

Jag blir väldigt glad och rörd av alla er härliga personer som kikar in på 29GRADER titt som tätt. Det betyder verkligen mycket. För ett tag sedan blev jag även kontaktad av TravelLink som utsett mig till "Månadens resenär" nu under maj och hade en del frågor. Hela intervjun finns att läsa här. Och att mitt stora intresse för resor uppmärksammas är naturligtvis enormt kul och något jag både tackar och bockar för.

9 kommentarer :

Marina sa...

Jag kan bara säga som så, att jag är väldigt glad att jag hittat hit med tanke på alla urläckra bilder och alla härliga reseinlägg!

Aniika sa...

Det var bara en tidsfråga innan du hamnade där! Älskar din blogg!

Christine sa...

Tack, tack, tack! Så kul att höra! :)

Wysteriias skönhetsblogg sa...

Åh men gud så roligt :D

sara - lifeinsingapore sa...

Så roligt och så självklart! Du skriver ju en jättefin blogg!

Anonym sa...

Grattis! Helt rätt!

Malin

Veiken sa...

Ett mycket bra val! Grattis till det! :)

Towe sa...

Grattis vad roligt :)

Anonym sa...

Du är grym Christine! // Linda