Mot Hawaii

Nu är resväskan packad och klar. Innehållande en stor reflexskärm, ett kamerastativ och mängder av svenska smaker! Ha, ha! Ja det ätbara tar faktiskt upp mer än halva väskan och allt ska ges som bröllopspresent till min bror, för när man inte bor i Sverige är det lätt att sukta efter svenska klassiska smaker. För säkerhets skull har jag även lagt i en lapp i resväskan och hoppas att tulltjänstemännen låter allt vara ifred. Om ca 4 timmar ringer väckarklockan men jag är redan helt slut. Resan nu går till HAWAII ÖVER HELGEN och det är precis lika galet som det låter. Men lillebror ska som sagt gifta sig och det tänker jag inte missa. Hawaii är även en destination som både jag och Björn gärna velat åka till, dock helst lite längre än över helgen. Och Björn hade tyvärr ingen möjlighet att få ledigt nu och min sommarsemester gick inte heller att flytta, så för att lösa detta har jag jobbat in fyra dagar för att kunna vara där tre heldagar... något som just nu och i kombination med för lite sömn tagit ut sin rätt. Jag lär nog sova hela flygresan ner.

Stockholm - Sverige

4 kommentarer :

Marina sa...

Ett helt fantastiskt infall om du frågar mig! Ha det jättebra!

Johanna sa...

men vad kul! en gång åkte jag till shanghai över en helg, galet men kul! Hoppas du får det underbart! :)

Freedomtravel sa...

Oj, det låter hektiskt, men spännande och roligt! Önskar en bra resa!

Aniika sa...

Haha, Hawaii är väl inte direkt weekendresmålet - men när det gäller resor är allt möjligt! (Och jag som tyckte det kändes jobbigt att inte ha några semesterdagar kvar när min lillebror gifter sig senare i augusti - att åka till Karlskrona över helgen känns med ens inte lika jobbigt). Ser ut som att ni har en fantastisk resa, härligt!