Senaste numret av FOTO

I senaste numret utav FOTO så uppmärksammas "en ny sorts orädda fotografer", nämligen bloggfotografer. De som lär genom att gör, göra fel och göra om skriver dom. Och nog allt är det så. Jag kan bara se till mig själv och hur jag utvecklats som fotograf sedan bloggen startade och hur jag alltid strävar efter ny kunskap. Och är det två saker jag förmodligen aldrig kommer tröttna på så är det att fotografera och att resa. I magasinet kan man läsa om fyra stycken bloggare; en inredningsblogg, en bakblogg, en matblogg och en reseblogg. Där alla trots de olika områdena har en sak gemensamt; de är bilddrivna. Att lilla jag finns med bland dessa verkligen giganter inom bloggvärlden, där vissa jobbar som bloggare på heltid och andra har 300 000 följare per månad, det känns oerhört kul. Mitt hjärta värms verkligen av att mina bilder uppmärksammas, kan inte säga annat.


Den stora bilden på elefanten och sin bäbis är från när vi var på safari i Sri Lanka. Helt klart bästa upplevelsen där.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Dina bilder är fantastiska och väl värda att uppmärksammas. Jag tror många håller med mig om detta.

Siv

Ladies Abroad sa...

Vad roligt. Jag ska självklart skaffa tidningen och läsa.

/Lena

widings sa...

Jag har läst reportaget, kände igen bloggen eftersom jag följt den en längre tid. Bloggar själv och tycker som de övriga att bilderna blir mer och viktiga. Dina bilder är jättefina framför allt dem från Sydamerika, men inte lika proffsiga som dina..........

/Ulla

widings sa...

Ps Nu blev formuleringen lite fel......skall vara ....."mer och mer"....samt....."mina är inte lika......." osv......Ds

Freedomtravel sa...

Vad roligt att du är med, men du tar ju verkligen fantastiska bilder! Vi är inte duktiga på foto alls, men ändå är det ju kul att fota när man reser! Och hela tiden lär man sig förstås lite! :)

Aniika sa...

Åh vad kul! Ja, du är helt klart en värd där. Älskar dina bilder!