Detta snor svenskarna med sig från hotellrummet

Varannan svensk har någon gång stulit från ett hotellrum. Mest handlar det om mer oskyldiga saker så som hårprodukter och sömnadskit, men en del går ett steg längre. Enligt resesökssajten Skyscanner erkänner mer än hälften av svenska hotellgäster, 54 procent, att de har tagit saker från hotellrummet. 1 procent av gästerna uppger att konst och tavlor har följt med på resan hem till Sverige. Att till och med tv-apparater har baxats ut från hotellrummet!
Hum... jag kan bara inte riktigt tro på att så många svenskar, 1 på 100, skulle sno en TV, kudde, hårtork, konst eller prydnadssaker. Eller?! Vad har ni tagit mer er? En TV?

10 kommentarer :

Ostis sa...

Tofflor är väl det som är mest lockande att ta haha!
Frågan är dock om du har tagit med dig något, kanske ett par tofflor eller? ;)

FREEDOMtravel sa...

Helt galet! Ja, nåt litet schampoo har säkert åkt med nån gång... men TV? Tavla? Helt sjukt ju!

Marina sa...

Nja, det där med att plocka med tv:n hem har väl kanske inte varit aktuellt, frågan är väl hur i himlens namn man bär sig åt får att lyckas med det!!!

Emmi - explorista.se sa...

Haha, intressanta fakta! Hittade precis hit och blev sugen på att följa, men hittar inget RSS-flöde? Vad är det för adress till det?

Kolla gärna in min blogg http://explorista.se/ om uteliv, äventyr, resor, träning och drömmar i en salig blandning. Mixat med lite chokladcupcakes, jätteverbenor & betongkrukor. Och snygga foton, alltid snygga foton! :)

Christine sa...

Ja du Daniel vad jag tagit med mig? Hi, hi! Både tvålar och sådana där spa-tofflor faktiskt, sådant som ingått så jag känner mig inte riktigt som någon tjuv. :)

Emmi, har lagt in en följ RSS-knapp nu i högerspalten.

Katarina Wohlfart sa...

hahahahaha. Alltså schampoo och det får man ju. På Hilton frågade jag om tofflorna och de fick man, men alltså TV?? 1%? Hur har de räknat nu. Är det 100 som svarat och en tog med sig? Det här var roligt..

Anonym sa...

Jag har faktiskt inte stulit något, inte ens hårschampo eller badtofflor. Reser med mycket packning och vill helst använda mina egna produkter som fungerar bra för mig. Varför ta sådant man inte behöver.

Resvan

Resfredag/Annika sa...

Ser att 1 procent snor med sig kudde! I samband med vulkanutbrottet på Island blev min man fast i Barcelona, och lyckades till slut komma med en buss hem till Sverige. Han vägrade åka så långt utan kudde, och bad att få köpa med sig kudden från hotellet de bodde på. Och jo, det fick han, men de hade vett att ta betalt - han fick punga ut 500 kronor (!) för en skabbig gammal hotellkudde. Fast det är klart, hotellet kanske passade på att dryga ut kassan lite för att täcka upp för de kuddar som blir stulna... :)

Veiken sa...

Inget gör mig förvånad, men hur har folk svarat? Jag tror inte att alla har svarat helt enligt vad som överensstämma med verkligheten! Just nu har jag faktiskt Hiltontofflor på mig. Jag duschade i egna produkter i morse, men visst har shampoo och duschcreme hoppat ner i resväskan alldeles av sig själva någon gång! ;)

Petter - Snart i Los Cristianos sa...

Hahaha!

Folk är tokiga!

Lite schampo och tvål har åkt ner i min väska, men inga andra saker.

Folk har svårt med mitt och ditt :)