Bokrelease - Rosita Reser

Var på en trevlig bokrelease tidigare idag vid Mariatorget här i Stockholm. Där det bjöds på allt från pepparkakor och muffins prydda med flaggor, till riktigt goda ostar, oliver, bubbel, parmaskinka mm. Rosita som står bakom inspirationsforumet ROSITA RESER har nu släppt sin absolut första bok; Den perfekta guiden för din barnsemester. Och jag kan inte säga annat än att jag är imponerad. Som förälder finns garanterat tusen frågor och nervösa frågetecken inför att resa med barn och Rosita tycks verkligen ha stenkoll svaren och hur man gör.
Vågar jag åka iväg med min lilla guldklimp? Hur reser jag smartast för att tillgodose både barnens och mina behov? Är det ens möjligt att njuta av en semester tillsammans med ett gäng barn i olika åldrar och med olika viljor?”
Hartwickska huset - Mariatorget - Stockholm

6 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka fina bilder du tar!

Marina sa...

En riktigt mysig bokrelease. Hoppas verkligen att hon lyckas nå ut ordentligt med boken, för just en sådan tror jag det kan finnas ett rätt stort behov av.

Annika/Resfredag sa...

Jag hade gärna varit där, men var bjuden på annat. Hade varit kul att träffa dig!

Rosita reser sa...

Christine, det var verkligen så himla roligt att du kom! Tack snälla för ett så fint blogginlägg också. Det har varit intensivt efter bokreleasen som du förstår (ännu en bokrelease, på "hemmaplan", boksignering med mera). Hittade detta inlägg via Google, kul!

Instämmer också med föregående, du tar verkligen så fina bilder!

God Jul & Gott nytt År! Hoppas att vi ses fler gånger, och gärna hinner prata mer.

Varma hälsningar, Rosita

http://www.veiken.se/ sa...

Det är inte alltid enkelt att resa med barn och många frågor blir det. Vi har rest med våra barn sedan dom var små och dom reser med sina barn på samma sätt. Man behöver inte göra det särskilt komplicerat, men råd är alltid bra att få om man är det minsta osäker!
Roligt med release!

Husbilen-Ellen sa...

Tack för titten hos mig. Jag har nu tittat runt på din blogg och här finns massor med intressant att läsa och fina foton att titta på. Jag kommer att återkomma. Elisabeth