En resa är den bästa kärlekspresenten

Choklad och blommor tillhör forntiden när man frågar svenskar om vad den mest romantiska presenten är. De allra flesta tycker nämligen att den mest romantiska gåva man kan få av sin partner är en resa.  

Reseföretaget Lowcostholidays har i en ny undersökning frågat svenskar vad den mest romantiska presenten är. Resultatet visar tydligt att resor är den moderna romantiska presenten, som slår både smycken, middag, choklad och blommor. Var tredje svensk man (30 %) och drygt var fjärde svensk kvinna (27 %) uppger att en resa är den mest romantiska presenten, medan de materiella romantiska gåvorna såsom smycken (13 % av svenskar) och klassikern choklad (2% av svenskar) hamnar lägre ner i rangordningen. 

I år infaller Alla Hjärtans Dag den 14 februari vilket är nu på lördag och då ska vi själva sätta oss på ett flygplan och bege oss mot Bali. Så underbart!

Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov på uppdrag av Lowcostholidays. Under perioden 6-7 oktober 2014 har sammanlagt 1007 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor 18 år och äldre i Sverige.

0 kommentarer :