Sjukt bra myggmedel

Myggmedlet SOFFELL som säljs på Bali kan nog vara världens bästa myggmedel. Jag har i alla fall inte sprungit på något bättre ännu och de svenska myggmedlen har inte en chans mot detta. Typ inte jämförbart. Och det roliga vara att när vi vaccinerade oss så sa till och med dem "ni köper väl inte med er svenskt myggmedel?" Nä verkligen inte, vi köper alltid med oss myggmedel hem från Bali istället.

Soffell säljs som både spray och som kräm och i två olika dofter; apelsin och rosor. Spray är att föredra och den med rosor är min personliga favorit. De kostar inte många kronor och går att köpa på de flesta Circle K och MiniMart´s (typ kiosker som finns lite överallt).

4 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Alltid lika roligt att följa er och era resor!!! Önskar att vi också kunde vara där!

Är det där myggmedlet ok? Isf beställer jag gärna en flaska av er:)

Kramar från Sandra

Christine sa...

Va kul att höra!
Ja det här myggmedlet är jättebra. Vi hade även dom vid vårt bröllop utställda på borden (men jag hade gjort egna "bröllopsetiketter" på dem) så ev har du redan provat dem. Vi lägger helt enkelt till en flaska till dig bland beställningarna. :)

Marina sa...

Här går det också att få tag i fantastiska myggmedel, fast det finns även de där man verkligen kan undra vad det finns i dem! Bland annat köpte vi något där det "garanterades totalt skydd" vid en promenad i djungeln, och jag är inte helt säker på att jag vill veta innehållet...;)

Christine sa...

Så sant så Marina. Förmodligen en av anledningarna till varför de inte säljs i Sverige. :)