Bästa myggmedlet

Myggmedlet SOFFELL som säljs på Bali kan nog vara världens bästa myggmedel. Jag har i alla fall inte sprungit på något bättre ännu och de svenska myggmedlen har inte en chans mot detta. Typ inte jämförbart. Och det roliga vara att när vi vaccinerade oss så sa till och med dem "ni köper väl inte med er svenskt myggmedel?" Nä verkligen inte, vi köper alltid med oss myggmedel hem från Bali istället.

Soffell säljs som både spray och som kräm och i två olika dofter; apelsin och rosor. Spray är att föredra och den med rosor är min personliga favorit. De kostar inte många kronor och går att köpa på de flesta Circle K och MiniMart´s (typ kiosker som finns lite överallt).

7 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Alltid lika roligt att följa er och era resor!!! Önskar att vi också kunde vara där!

Är det där myggmedlet ok? Isf beställer jag gärna en flaska av er:)

Kramar från Sandra

Christine sa...

Va kul att höra!
Ja det här myggmedlet är jättebra. Vi hade även dom vid vårt bröllop utställda på borden (men jag hade gjort egna "bröllopsetiketter" på dem) så ev har du redan provat dem. Vi lägger helt enkelt till en flaska till dig bland beställningarna. :)

Marina sa...

Här går det också att få tag i fantastiska myggmedel, fast det finns även de där man verkligen kan undra vad det finns i dem! Bland annat köpte vi något där det "garanterades totalt skydd" vid en promenad i djungeln, och jag är inte helt säker på att jag vill veta innehållet...;)

Christine sa...

Så sant så Marina. Förmodligen en av anledningarna till varför de inte säljs i Sverige. :)

Erika sa...

Hej Christine!Har hittat din blogg idag när jag sökte på Bali. Fantastisk blogg med mycket fina tips och info som ger svar på olika frågor som vi har då vi tänkte boka resa till Bali i sommar och har aldrig varit där! Myggmedel var en av frågorna då det verkar vara viktigt! Vet du om det går det att få tag på detta myggmedel som du tipsar om på något sätt till Sverige? Skulle vilja testa att vi tål det då jag och min dotter får eksem av vissa preparat.
Tack igen för superbra blogg!!

Vänligen
Erika

Christine - 29° sa...

Hej Erika!

Så kul att höra att ni ska till Bali. :)
Tyvärr tror jag inte att det går att få tag i i Sverige, inte vad jag vet i alla fall. Vi brukar alltid köpa med oss några flaskor hem då vi är där, och hade det inte varit för att flaskorna nu förvaras i sommarstugan som är nedstängd för vintern så hade ni kunnat få en flaska utav oss. Men tyvärr.

Erika sa...

Tack för svar :-)