Fast, mitt i en parad

Det vankas Nyepi Day här på Bali och det går inte att ta miste på. Det är betydligt mer ceremonier än vanligt och det innebär även mycket mer trafikkaos på flera håll. Pjhuh. Vi råkade tyvärr hamna mitt i flertalet ceremonitåg idag på väg till Berawa Beah för att surfa. En sträcka som tog ofantligt lång tid, till och med på moped, iom att allt stoppas när dessa tåg med människor ska fram. Men jag diggar killen på översta bilden som trots allt religiöst ändå gör ett litet surftecken åt kameran mitt i allting.


JL Petitenget - Seminyak - Bali

4 kommentarer :

Marina sa...

Det finns sämre trafikstockningar att fastna i!

Christine - 29GRADER sa...

Ja verkligen, allt detta kan vara kul att kika på. Bra mycket roligare än att sitta i bilköerna i Stockholm. Men när man som här fastnat i parad efter parad och klockan tickat i över 1 timmer och 15 min så börjar det bli ganska varmt innanför hjälmen. Vi åkte samma sträcka nu i morse och då tog det 15 min. :)

Eva Johannesson sa...

Tack Christine och Björn för att ni delar med er av underbara bilder och upplevelser som man nästan inte trodde var möjliga. Vi som sitter hemma i Svedala och bara väntar på att våren på riktigt skall explodera , vi har faktiskt fått njuta av 10-12 grader och strålande sol ett par dagar. Jag ser verkligen fram emot att få följa er resa här på bloggen. 😊😎

Veiken sa...

Otroligt roligt med oförutsedda upplevelser. Det brukar bli det man minns mest! Bilderna från dina inlägg är ljuvliga!