Surfar mot bröstcancer

Jag lade upp en surfbild på mitt Instagram (MrsChristinee) för ungefär en vecka sedan. En bild som uppmärksammades av B4BC (Boarding for Breast Cancer) som tog kontakt med mig och undrade om dem fick använda sig av bilden. Vilket jag självklart sa ja till då det är för en bra sak. Så såsmåningom kommer min bild ingå som reklambild för B4BC med information om hur ett friskt och aktivt liv är det bästa sättet att förebygga bröstcancer. Den brädan jag surfar är en NSP Surf Betty 6'4" Fish och en modell som sponsrar B4BC, så därav kopplingen. 
Boarding for Breast Cancer (B4BC) is a non-profit foundation that advocates early detection + an active lifestyle as the best means to prevent breast cancer.

Berawa Beach - Canggu - Bali

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Vad roligt det ser ut att surfa och vara i vattnet och solen. Vad mysigt ni har, det är roligt och glädjande att läsa. Här hemma har det regnat, så det har varit regnställ på om morgonen påväg till pendeln. Nu ska jag köra Calle till högskoleprovet som han skall skriva idag, han och ngr till i klassen börjar öva redan nu fast dom bara går andra året på gymnasiet, ambitiöst. Sen skall jag baka vaniljbullar och åka på Benjamins (8år) fotbollscup, Linnéa som tyvärr haft lunginflammation får följa och sitta och titta, hon vill komma ut lite nu när hon varit dålig länge. Kram Sofia

Siv sa...

Hoppas din fina bild i kommande reklam för B4BC lockar fler till ett aktivit, friskt liv, samt får fler att undersöka sig tidigt. Kan bröstcancern minskas är alla insatser behjärtansvärda. Tänk vad man kan åstadkomma med en bild!

Anonym sa...

Wow! Häftigt och för ett sånt bra ändamål�� Kram Paula

Marina sa...

Vilken fantastisk bild och ett underbart sätt att använda den!