Underbara Bali

Vi bor just nu på landet mitt ute bland risfälten. Och det är bokstavligt talat. För att komma till villan vi hyrt behöver man faktiskt promenera över ett risfält och bilen den får man lämna vid den pyttelilla vägen. Här är så otroligt vacker så jag saknar ord. Jag älskar det lantliga och så även folket. Jag tog en fotopromenad i byn idag och möttes verkligen inte av något annat än leende underbara människor. Nyoman bar på en knippe bananblad gående längs vägen, Wayan hade tittat till sitt risfält och var på väg hem, och en annan höll på att utfodra sin söta och hungriga kull med ankor. Så vackert! 


Kebon Village - Tegallalang - Ubud - Bali

3 kommentarer :

Veiken sa...

Underbart - jag älskar att bo lite off och ta mig till lite mer puls ibland. Jag njuter som alltid av dina bilder!

Siv sa...

Ansikten med rynkor och livsglädje, tack för det! Vackra och naturliga och utan Botox.

Marina sa...

Jättehärliga bilder! Det kan vara så att jag är på väg till Ubud några dagar nästa vecka. Det är en plats som stått på min önskelista ett bra tag, så nu tror jag att jag ska ta tag i det...(fast även om det såg härligt ut tror jag att jag hoppar forspaddlingen)