Underbar snorkling

Efter att vi vandrat vid komodovaranerna stannade vi på vägen tillbaks mot Flores för att snorkla vid ÖN KANAWA. Och där var en fröjd att stoppa ner huvudet under vattenytan. Jag älskar att snorkla och denna plats var något extra. Kristallklart vatten, mängder av stora sjöstjärnor i olika nyanser av orange, och fiskar i alla möjliga färger och storlekar. Till och med en sköldpadda kom lugnt glidandes förbi. Åt lite här, åt lite där och simmade vidare. Så otroligt vacker! Jag hade kunnat stanna mycket längre än vi fick.  För när det gäller vissa saker känner jag mig helt outtröttlig och att snorkla är just en sådan sak. Älskar allt fint som finns där under ytan att titta på, det tar ju liksom aldrig slut.Kanawa Island

2 kommentarer :

Marina sa...

Jag kan bara hålla med - en underbart härlig sysselsättning!

Ditte sa...

Vilka spännande äventyr du är ute på och vilka upplevelser!
Härliga bilder! Ibland önskar jag att jag var ung igen. Men jag har besökt 48 länder i fem världsdelar och är ganska nöjd ändå. Och numer blir det inte några direkta strapatser.Tar gärna del av dina.