Blue Lagoon

På ön Comino finns endast fyra bofasta personer och det Maltas minsta ö. Och trots att det endast finns ett enda hotell på den lilla ön så besöks Comino av flera tusen soldyrkare varje år tack THE BLUE LAGOON. En otroligt vacker plats med sitt kristallklara turkosa vatten och sandstensklippor. Jag skulle vilja säga att detta är ett måste att besöka för den som reser till Malta. Men som sagt, tro inte att du blir ensam, där är lika vackert som trångt. Det finns ett par kiosker och en liten sandstrand. Vill man inte trängas på stranden behöver man i och för sig inte gå särskilt långt innan avståndet mellan badhanddukarna växer, men då byter man även sandstrand mot klippor. Vilket för barn och äldre kan bli lite mer besvärligt. Men otroligt fin plats och underbart vatten säger jag!Blue Lagoon - ön Comino - Malta

2 kommentarer :

Annika/Resfredag sa...

Häftigt! Jag har varit i en annan "Blue Lagoon", den på Fiji, där vi fick höra att de filmade "Det stora blå". (Hm, eller hette filmen något annat?) Nåväl, jag måste nog till Malta också, det har länge legat på min och makens lista. Köpte en reseguide dit för en herrans massa år sedan, den måste ju komma till användning någon gång!

Annika/Resfredag sa...

Häftigt! Jag har varit i en annan "Blue Lagoon", den på Fiji, där vi fick höra att de filmade "Det stora blå". (Hm, eller hette filmen något annat?) Nåväl, jag måste nog till Malta också, det har länge legat på min och makens lista. Köpte en reseguide dit för en herrans massa år sedan, den måste ju komma till användning någon gång!