The George Hotel - Snyggt, fräscht & modernt

Under min och mammas minisemester till Malta så bodde vi på THE GEORGE HOTEL, beläget i St Julian´s på öns östra sida. Därifrån var promenadavstånd till det mesta. Runt hörnet fanns två bukter/små hamnar, ett par shopping malls och ett stort utbud av restauranger. Hotellet hade trevlig personal, fina och stora rum med egen balkong, gratis wi-fi så väl på rummet som i lobbyn, restaurangen, baren och vid de två poolerna. Högst upp på takterrassen låg den ena poolen som inte helt oväntat var välbesökt och där antalet solstolar tyvärr var få i förhållande till antalet rum. Men det var ändå ett trevligt ställe att njuta av solen på och med utsikt över mängder av hustak och med havet skymtande en liten bit bort. Vi trivdes väldigt bra på The George Hotel, det enda som får minusbetyg var hotellets restaurang Comparucci. Vi åt där en kväll och det räckte. Maten var smaklös och serveringspersonalen både glömsk inte den trevligaste. Men, men. Allt annat med hotellet var bra. Vid frukostbuffén fanns även det mesta man kan önska av en hotellfrukost och framförallt mängder av olika frukter att frossa i. Ljuvligt!
Min mamma och jag är två väldigt olika "resetyper", med rätt olika krav och förväntningar. Så när hon upptäckte att rummet endast hade fyra galgar var "katastrofen" ett faktum. Det var ju i minsta laget på ett fyrstjärnigt hotell (om nu antal stjärnor styr över den saken). Men ett ynka samtal senare så kom en ur personalen upp med ett storpack galgar och lyckan var total. Semestern räddad. Hi, hi!
The George Hotel - St Julian´s - Malta

1 kommentarer :

Siv sa...

Jag gillade verkligen detta moderna hotell. Serviceandan var hög och städningen var perfekt. Stor frukost, sköna sängar. Många bra restauranger runt knuten. Jag kan tänka mig att bo där igen.