Resereportage - Surf i Sri Lanka

Sri Lanka har under senaste åren toppat flertalet listor som ett av de hetaste resmålen och jag kan förstå varför. Den tropiska ön nedanför Indiens spets är ett både vackert, själfullt och spännande land. Med orörda paradisstränder, underbart klimat, enastående kulturrikedom, kryddstark mat, fantastiskt djurliv och såklart -perfekta vågor för den som älskar kicken av att rida havets krafter på en bräda.

Så är man nyfiken på att vågsurfa i Sri Lanka finns mitt resereportag "På en surfbräda i Sri Lanka" att läsa som pdf här.


5 kommentarer :

Anonym sa...

Hej! Tack för en superbra blogg!! Reser till Bali i februari och undrar ifall där finns bra utbud på bikinis?

Christine - 29GRADER sa...

Tack så mycket, så himla kul att höra! :)
Ja på Bali finns en hel del bikinis. Många ganska surfinspirerade hittar du i Kuta (Billabong, Roxy mfl). I Seminyak finns många renodlade bikinibutiker som säljer lite mer finare modeller och i olika stilar. Och på gatan Benesari (nästan korsningen mot Popies II) i Kuta finns även en skräddare som enbart syr bikinis. Så badkläds-utbud skulle jag säga att det finns gått om. :)

Anonym sa...

Åh, tack snälla för infon!! :)

Jeanette sa...

Sri Lanka står även högt på min lista på länder att besöka! Bra läsning :)

Veiken sa...

Ett trevligt inlägg och ett härligt reportage. Jag tillhör inte surfarnas skara, men kan uppskatta att titta på när andra gör det!