Balis bästa frukost?

Detta är helt klart himmelriket för den som gillar nyttiga godsaker. Det är även ett av mina favoritställen att äta frukost på de dagarna som vi inte är så aktiva och energibehovet inte kräver mer. Jag talar om CAFÉ ORGANIC som ligger en liten bit bort i Seminyak. Deras "smoothie bowls" som dessutom serveras galet snyggt i en kokosnöt är så goda att man blir mållös. Stället är inte stort men mäkta populärt, så vill man ha plats att sitta på bör man vara där i tidig morgontimma (innan 08:00). Mina favoriter på menyn är Acai Coco Smoothie Bowl samt Tropical Oasis Juice (bilderna nedan). Fast medan jag befinner mig i himmelriket bland alla dessa vitaminbomber så saknar ändå Björn "riktig frukost" i form av bacon och ägg och sådant man blir "riktigt mätt på". Enligt Café Organic själva är dras koncept 100% vegetariskt. Med några vegan, glutenfria och raw food alternativ. Men ändå serveras ägg till vissa rätter på menyn, vilket jag inte får ihop. Men oavsett rätt eller fel vad gäller den punkten och trots att jag tycker detta är galet gott så kvarstår faktum, att man inte står sig lika länge på en uppsjö av frukt som en "riktig frukost". Men å andra sidan, de dagar vi inte surfar passar detta perfekt! Och gott är det!


Cafe Organic - JL Petitenget No.99 - Seminyak - Bali

4 kommentarer :

FREEDOMtravel sa...

Ser väldigt gott ut! Jag trodde att ägg ingick i vegetarisk kost, men däremot inte i vegansk?

Johanna Larsson sa...

Gud vad härligt det ser ut! Så roligt att läsa och se dina fina biler. Jag är sååå inspirerad till att boka resa till Bali över min 30-årsdag! Ska bara övertyga min andra halva också :) /Johanna Åbyggeby

Christine - 29GRADER sa...

Så kul att höra Johanna! Ge oss fem min med Mathias i sommar så lovar jag att han är övertalad att resa till Bali sen. ;)


Ja du Helena, vi diskuterade verkligen det där jag och Björn. Jag hävdade att ägg ingick i vegetarisk kost medan Björn bestämt sa "ägg växer ju inte av naturen så hur kan det vara vegetariskt". :)

Ladies Abroad sa...

Galet snygg frukost!