Lämna en bok, få en gratis kaffe

Det må va litet, men charmigt som få. Och extra sittplatser hittar man även några trappsteg upp. THE COFFEE LIBRARY som ligger i hjärtat av Seminyak bör man inte missa. Kaffet smakar fantastiskt och är av bra kvalité enligt Björn vana kaffetunga. Deras Cappuccino var ju dessutom så oemotståndligt söt idag att till och med jag som inte dricker kaffe tyckte den var god. Och det bästa, att om man tar med sig en bok och donerar den så får man en gratis kaffe i utbyte. Så nu finns min bok "I grunden utan Skuld" av Viveca Sten (nr 2 i hennes serie) uppställd i en av caféets bokhyllor. Jag tror inte jag behöver nämna att inredningen är charmig och deras juicer goda, det säger nog sig själv via bilderna. Däremot tar stället inte kort, så cash is king.JL Kayu Aya No. 50 - Seminyak - Bali

5 kommentarer :

Siv sa...

En sådan härlig kaffeskapelse, jag skulle också vilja bli serverad en sådan i dagens gråväder.

Fantasy Dining sa...

Vilken underbart ställe! juicerna ser fantastiska ut och kaffet så gulligt.

Eva Johannesson sa...

Både kaffet och juicerna ser magiskt goda ut, för att inte tala om stället så mysigt. Tack för fina bilder // Eva

Anonym sa...

Galet fina bilder du tar!

Måste få fråga då vi inom kort ska till Bali. Har läst att man bör undvika både is, drinkar (förutom öl osv på flaska), färdigskalad/skuren frukt samt skaldjur för att inte åka på turistdiaree.. Ni som tycks kunna landet bra, verkar äta och dricka det mesta. Hur nojig och noga bör man vara? Man vill ju gärna ha is i drinken och frukten på bali vill man ju inte missa..

Tack! Från Micke

Christine - 29° sa...

Så himla kul att höra Micke, tusen tack! :)
Vi har faktiskt inte undvikit något utav det och klarat oss extremt bra. Jag skulle säga att så länge ni inte äter på de absolut billigaste ställena och köper drinkar som är på tok för billiga än de borde, så bör det inte vara något problem. Men sen kan man ju alltid ha otur, och personer är olika känsliga. Men Bali är ganska modernt idag och med det har standarden på framförallt turistställen ökat extremt rejält.

Is kan man väl leva utan om man är nojig, men frukt däremot får ni inte avstå. Med tanke på hur mycket frukt som jag ätit på Bali skulle jag i så fall haft turistdiarre konstant. Ha, ha! Och då har jag ätit frukt som säljs på stränder och bland de enklaste ställena. Faktum är att de två gånger jag har blivit drabbad, så har jag blivit rejält matförgiftad istället. Det var utav en bit skinka på en smörgås samt av pommes. Vi åt på billiga ställen och det är två saker som för lokalbefolkningen inte är vad de är vana med/vana med hanteringen utav. Slutsatsen är hur som helst att jag tycker inte ni ska vara oroliga eller nojiga. :)