Mot Borneo, med ånga och sång på planet...

Mycket ska man vara med om innan man dör och det är väl det som är det bästa. I dag firas Nyepi Day, tystnadens dag, på Bali. En dag vi upplevt tillräckligt många gånger, så i går såg vi till att lämna ön för en annan och bytte Bali mot Borneo. Väl på planet och precis innan start så sprutade det ut ånga i hela flygplanet. Det har vi varit med om förut så inget konstigt med det, men utöver det gick även flygvärdinnorna och sprayade ut något medel ovanför allas huvud. Något mot att förinta ovälkomna djur som inte ska ta sig mellan öarna. Själva flygresan sedan gick fort (2,5 timme). Jag somnade efter fem minuter (typiskt mig) men vaknade sedan av att sång ljöd ut ur alla högtalare... Strax innan landning hade nämligen två personer ur personalen ställt sig upp och drog av en låt till allas stora förtjusning. Snacka om stämningshöjare! Så till takterna av "Hey Soul Sister" (men med annan text) gled vi in mot den gröna ön Borneo. Snacka om entré! Nu ska vi tillbringa 10 dagar här, en liten mini-semester i semestern kallar vi det.


   Bali ----> Borneo

7 kommentarer :

Ditte sa...

Vad trevligt med Borneo. Dit har vi i tankarna varit på väg många gånger, men det har stannat just där. Bali har vi däremot besökt. SEr fram emot att få läsa mer om Borneo.
Ha det bra!

Marina sa...

Hoppas ni får det bra!

Ama de casa sa...

Haha! Vilken rolig grej med sången! Sånt sätter guldkant på tillvaron :-)

Hoppas ni får det toppenbra på Borneo! :-)

Siv sa...

Spännande med Borneo ser fram emot bilder. Apropå musik på planet så reste jag med Air Jamaica på 70-talet och då var det full show och till och med modevisning på planet, det ni.

FREEDOMtravel sa...

Åh Borneo är ett resmål jag är väldigt nyfiken på! Ser fram emot att läsa mer och se bilder här på bloggen!

Marie sa...

Har ni märkt mycket av de hemska bränderna som härjade där i höstas? Vi hade tänkt resa till Borneo förra året, men hade just då en son med nysydda stygn i huvudet, så vi höll oss kvar på NZ lite till istället. Ser fram emot att "följa med" er dit för lite inspo. :)

Christine - 29GRADER sa...

Marie, vi har inte märkt av något av de hemska bränderna. :)