Dagens bild - gyllene morgon


 Sanur Beach - Sanur - Bali

7 kommentarer :

FREEDOMtravel sa...

Vacker bild!

Om du inte vet vad du ska skriva om någon dag så har jag förresten 11 frågor till dig på vår blogg (och en liten award ;))
http://www.freedomtravel.se/2016/06/the-liebster-award-till-resebloggare/

Marie sa...

Underbar bild!

Unknown sa...

Det blev en dubbel-award, för jag har också dig på topp 7 (se länk nedan). Inte minst just nu när jag läser och läser och läser om Bali. Kan verkligen inte bestämma mig, men är nog mest inne på att inte bry mig i att det är regnperiod i december. För, på alla andra sätt passar det så bra - och stränderna behöver inte vara vackraste vackra. Jag vill ha alltet. Hm.

http://livetfrandenljusasidan.se/2016/06/12/11-resefragor-fran-freedomtravel/

FANTASY DINING sa...

Alltid lika fina foton:) magiskt!

Unknown sa...

Ååh!! :) Vad kallas de båtarna?

Kan jag fråga dig en sak? Jag och min familj var till Bali när jag var liten för 20 år sen, och min mamma nämnde nu att när vi skulle åka därifrån fick man inte ta med rupiah hem till Sverige. Är det så fortfarande? Eller kan man växla in överblivet när man kommer hem?

Jag och min sambo ska snart åka till Bali i två veckor och funderar på hur mycket rupiah vi ska växla till oss innan.. Boende är betalt redan så vi funderar om man klarar sig på 5-6000 sek inkl nån utflykt? Förstår självklart att det är beroende på hur och vad man äter osv :) men om man inte äter jättefancy men heller inte snålar.

Tack för bästa bloggen! :)

Unknown sa...

Wow, vilken underbar bild min vän!!

Christine - 29° sa...

Hej Maria! De där traditionella fiskebåtarna kallas "jukung". :)
Vad jag vet så får man ta med sig rupiah från Bali, det har då vi gjort. Däremot brukar det vara svårt att växla till sig rupiah hemma i Sverige för att ta med sig dit. Men nu finns så många ATM´s på Bali att man inte behöver ha så mycket i kontanter med sig vid avresa. Vi brukar på Arlanda växla in ca 2000kr då vi reser, det som behövs på plats sen i kontanter utöver det tar vi ut där. Inne på Circle K och Mini Marts finns ATM´s. Och bor man och äter man lite finare på Bali finns ofta möjlighet att även betala med kort.