Snoppar och penisar i massor...

Alltså på riktigt, nu får ni ursäkta mig men jag kan inte låta bli... -vem köper dessa och varför? Fast å andra sidan, skulle någon fråga mig vad som idag är Bali mest kända souvenir i trä så skulle jag svara träpenisar. De säljs precis överallt och i alla färger och storlekar och utsmyckningar. Som nyckelringar, flasköppnare, bordsprydnader, statyer, askfat mm.     JL Benesari - Kuta - Bali

8 kommentarer :

Marie sa...

Haha, den där stora antar jag du har hemma i vardagsrummet nu? Vad är historien bakom alla dessa penisar, vet du?

Christine - 29° sa...

Ha, ha! Ja precis, den största har vi hemma i vardagsrummet nu. ;)
Vet faktiskt inte vad som är historien bakom dessa penisar, vet inte heller om det var på Bali det hela började (vet att det säljs liknande på andra ställen i världen, dock har jag inte sett så stora och i så många olika varianter någon annanstans).

Titti08 sa...

Sådant fanns inte alls när jag senast var till Bali.
Men det var ju 2003 så det har hunnit hända en del!
Tror inte det blir något köp på kommande resa!
Titti

FREEDOMtravel sa...

Haha. Ja, jag undrade samma sak... Vad som är historien bakom? ;)

Linda, 155cm.se sa...

va sjukt! Jag visste inte att detta var nåt typ av signum från Bali, knappast något att vara stolt över, tur att ni väljer att skratta åt det hela. Frågan är om det skulle gå att ha en mutta på motsvarande sätt?

Emma, Sol som sol? sa...

Håller på att läsa ikapp lite sommarinlägg. Och vem kan hoppa över en rubrik som denna?

Jag måste säga att du ser rätt lycklig ut när du står där med den där stora fallosen i händerna!

Google säger att troligen kommer detta från Indien och där denna kroppsdel ska symbolisera Shiva. Här kan du läsa mer:
http://www.soravij.com/showcase/penisworship/penisworship.html

Christine - 29° sa...

Ha, ha! Ja, svårt att låta bli. Och försäljaren hade himla roligt åt att jag skulle fotografera alla snoppar.

Intressant, då ska jag läsa på. :)

Siv sa...

Du skulle kanske köpt med dig ett par dussin, det kan ju vara temat på din nästa stora kräftskiva, där du hittar på allt möjligt och omöjligt.