Vacker blomsterskål eller äcklig snorskål?

Alla som varit på spa, främst utomlands, har garanterat legat på en massagebänken och tittat ner på en fin skål full av blommor. Men har du någonsin undrat varför den skålen står där? Och vad den fina blomsterskålen har för funktion? Jag tror nämligen att den har en funktion och personligen kallar jag den för SNORSKÅL. Förmodligen långt ifrån vad de flesta ser den som. Tar man Bali som exempel så finns där mängder utav två saker; massageställen och surfare. Det sistnämnda är en genre folk som även gillar massage, kanske lite extra mycket. Och som surfare samlar man då och då upp saltvatten i bihålorna (inte med mening såklart, men större vågor kan ha den effekten), vilket sedan kan ligga där ett bra tag även efter surfet... ja fram tills dess att man ligger på en massagebänk och legat där ett tag. Då töms allt saltvatten från bihålorna. Och vart tar det vägen? Jo det hamnar i den fina blomsterskålen som så lämpligt står precis under huvudet. Puts veck så är "äcklet" borta. Jag tror även att det finns en stor skara personer som somnar under massagen (vissa känner säkert igen sig nu) och kanske omedvetet dreglat rakt ned.
Så nu, ni som läser detta, nästa gång ni tar en massage och beundrar den fina skålen kanske ni kommer fnissa till och tänka "ahhh snorskålen". Sen om blomsterskålen från första början är ämnad för just det ändamålet låter jag förbi osagt, men det är i alla fall min teori. Plus att jag tycker det är bättre att den finns där och "gömmer" äcklet än att den stakars massören ska stå i diverse kroppsliga vätskor.


6 kommentarer :

Elin reser sa...

Haha men usch vad äckligt! Jag tar nog och blundar nästa gång jag får massage. :)

FREEDOMtravel sa...

Haha intressant, detta måste jag kolla nästa gång! ;) Och tack för kommentaren på vår blogg! Sååå himla bra med feedback! Sedan tycker ju en del helt olika, och det är oxå intressant ;)

Marina sa...

Jaha ja, där försvann njutningen med blomsterskålen, tack för den ;)
Skämt åsido, en mycket spännande, och inte alls otrolig, hypotes. Det kan mycket väl stämma även om tanken aldrig slagit mig...

Lena i Wales sa...

Fy bubblan, vad äckligt! Skålarna ser ju fina ut, men har kanske ändrat tanker nu.

Emma, Sol som sol? sa...

Det roliga är att du troligen har legat där och teoretiserat om detta! Älskar det, att börja fundera och spekulera i sakers ändamål, uppkomst och/ursprung.

Nästa gång måste du ju så klart fråga massösen.

Anna, New York - My Bite of the Big Apple sa...

Haha, oj, där ser man! Det är en koppling man inte skulle göra om man inte vore så insatt som du. Bra att du genomskådat det. ;)