Bali Beach Deli - Santa Teresa's bästa frukost

Det relativt nyöppnade stället BALI BEACH DELI fångade snabbt våra morgonpigga smaklökar. Kanske kan man tro att namnet i sig, Bali, också har något med kärleken till detta ställe att göra men så är inte fallet. Namnet pryder deras logotype, men sträcker sig inte längre än så. Ska man hitta någon form av Bali-känsla här får man ta fram förstoringsglas och lupp... och ja då hittar man på en hylla några smycken som är klassiskt Bali. Vad gäller inredningen så är afrikanska tyger en iögonfallande detalj och rätter i menyn är döpta efter platser på Hawaii. Så enligt mitt tycke befinner sig detta ställe på lika långt avstånd från Bali som det fysiskt faktiskt ligger. Men, och ett stort MEN... -de kan verkligen laga god frukost! Samt personalen är enormt trevlig, bra mycket trevligare än deras största konkurrent. Så om detta ställe inte redan stulit många kunder från The Bakery så är Bali Beach Deli definitivt en värdig motståndare. För himmel vad jag älskar deras bowls!
Bali Beach Deli  - Huvudvägen - Santa Teresa - Costa Rica

3 kommentarer :

Ama de casa sa...

Såg både gott och nyttigt ut det där :-)

Biggeros.blogg.se sa...

Vad jag ser på frukostbordet kan jag inte slita mig med blicken. Så fräscht!!

Biggeros.blogg.se sa...

Vad jag ser på frukostbordet kan jag inte slita mig med blicken. Så fräscht!!