Surf - Playa Grande

Det vi gör som absolut mest under semestern är att surfa, i stort sett dagligen och ibland två gånger om dagen (så länge vi inte är uppe i bergen). Men trots att surf är en så stor del av oss så är det något som får alldeles för lite plats på bloggen tycker jag. Vilket beror på att det är "svårfotat" då båda är i vattnet,  och det är även skönt att inte ha en kamera på brädan. I år har vi dessutom köpt nya brädor och nu är det endast jag som har ett GoPro-fäste vilket även det minskar antalet bilder. Men några ska jag ändå kunna bjuda på.Nu har vi under våra sista dagar i Costa Rica (för den här etappen) fått sällskap utav våra vänner Johan och Johanna samt deras två små barn. Här nedan är det stor inspektion av Björn's nya bräda. Själv så är jag inte riktigt kompis med min bräda än. Min förra var en 6.4 i längd och min nya är en 6.0. Mindre bräda innebär i sin tur att allt blir svårare, samtidigt som det också blir mycket roligare för brädan beter sig helt annorlunda i vattnet. Men så fort min nya bräda och jag bara kommit överens om upphoppet så ska vi nog bli bästisar tror jag.
Playa Grande - (norr om Tamarindo) - Costa Rica

5 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Fina bilder!

Hur funkar det, tar den en videofilm, fotar den sekvenser, med fjärrutlösare eller bara då och då?

Marina sa...

Det ser sååå härligt ut!!

Lena i Wales sa...

Vad härligt det ser ut!!! Njut!

Biggeros.blogg.se sa...

Här på Cadiz bukten surfar det mycket. Här finns de rätta vågorna. Jag surfar inte men blir ganska så sugen ibland. Det ser väldigt häftigt ut. Härligt att ni har era vänner hos er=) kram

Christine - 29° sa...

GoPro'n kan göra allt det, men oftast så ställer vi in den på 1 bild / sekund eller film. Och man till att starta den "tagningen" då man ser att en våg kommer. :)