Sprout Restaurant - både bra och sämre

Längs huvudgatan, precis på vägen in i Tamarindo, hittar man restaurangen med det konstiga namnet SPROUT. Det är inte en jätteny restaurang men den klassas fortfarande som det nya, fräscha och hälsosamma stället i stan. Men efter ett besök där kom vi fram till att vi nog inte alls är så himla hälsosamma. För mycket "kaninmat" (gröna blad och annat krafs) i kombination med "modernt" går inte riktigt hem hos oss när vi önskar en ordentlig middag. Jag testade visserligen deras "Grilled Pineapple Chicken Wrap" som hade en fantastisk smakkombination och den gjorde mig även lagom mätt, trots att samtliga chips låg kvar på träbrickan när jag var klar. Men Björn's tacos däremot förtjänar inte samma utlåtande. Han var absolut inte mätt och inte heller belåten när vi gick därifrån (trots att alla min chips även slank ner i hans mage). Men allt är inte för alla, gillar man mycket grönt och är liten i maten kommer man nog älska detta ställe. 
Prislappen kan också diskuteras. Den wrap som jag åt får som sagt ändå ett stort plus för smakerna, men 140kr för en wrap är dyrt för att vara i Costa Rica. Men en annan rolig detalj som vi båda verkligen gillade var de tre olika starka såser som kom som tillbehör; stark ananas, start äpple och chipotle. Ena flaskan hade beskrivningen "ganska stark" och en annan "stark så du dansar". Ha, ha!
Calle Central - (mittemot Witchs Rock) - Tamarindo - Costa Rica

2 kommentarer :

Marina sa...

Testade ni så det blev några danssteg på vägen hem, eller? Oavsett om det är grönt eller kött på tallriken är det alltid trist om man inte känner sig mätt, om man dessutom inte tycker det är prisvärt heller så är det riktigt tråkigt.

Christine - 29° sa...

Ja vi testade alla såser för vi gillar stark mat, så det blev några danssteg på vägen hem sen. Hi, hi! :)