Strandväg

Vart tar vägen vägen och vart är vägen? Jo mitt framför näsan. Kör man kustvägen norrut från Santa Teresa (ca 15-20 min) så "försvinner" vägen vid Playa Manzanillo. Men den försvinner inte egentligen, utan byter bara skepnad till strand istället för väg. Men vi lät faktiskt bilen stå kvar vid den riktiga vägkanten och tog några timmar promenad längs strandvägen istället. Dels för att det läggs mycket sköldpaddsägg på just den här stranden, så det känns lite dumt att köra här, samt att försäkringen på hyrbilen inte täcker den här typen av väg.

Och när man blir lite rastlös av allt promenerande så måste man töja och böja lite på kroppen. ;)

Playa Manzanillo - Santa Teresa - Costa Rica

9 kommentarer :

Marina sa...

Två mycket bra argument för att låta bilen stå! och du, bara så du vet, alla kroppar är inte böjbara åt det hållet ;)

Emma, Sol som sol? sa...

Haha! Den sista bilden fick mig att få dåligt samvete! Har också kunnat göra så ju! Köpte en pilatesmatta för snart ett år sedan (när jag förskräckt insåg hur stel jag blivit den senaste tiden, inte van vid det, är ju överflexibel egentligen) men den står fortfarande orörd, inte ens öppnat förpackningen.

Tänk om man skulle ta och skärpa sig. Ska fundera på det ...

Biggeros.blogg.se sa...

Wow, det var länge sedan jag kunde böja och bända min kropp som du gör:D
Vilken strand!! Smart gjort att lämna bilen och promenera längs vattnet. Hoppas ni såg några sköldpaddor:)

Anna Ström Åhlén sa...

Så fridfullt och vackert det ser ut! Och wow, vilken smidighet!
Ha en fortsatt fin påskhelg.

Ama de casa sa...

Oj så vackert! Och ojojoj vad vig du är! :-)

Manzanillo besökte vi faktiskt nu i december - vårt kryssningsskepp la till där :-)

Stinaz Resor sa...

För 20 år sedan fixade jag den posen, men idag skulle jag inte kunna gå efteråt. Härliga bilder.
//Stina

Ann-Louise sa...

Vilken vacker strand! Ser verkligen härligt ut.

Marias Memoarer sa...

Vilken underbar strand! Och synd att försäkringen inte gäller för den vägen samt att sköldpaddsäggen riskeras att förstöras, för det är rätt kul att köra längs strand faktiskt, jag fick ju prova på det på Fraser Island :) Inte alltid så lätt dock, känns som att köra i djup spårig snö ibland!

Christine - 29° sa...

Ja verkligen underbar strand! Men att köra bil där är faktiskt inte så tufft, för sanden är så hårt packad så det är som att köra/gå på hårt underlag. Endast på ett fåtal ställen är sanden lite mjuk/lösare så som sand oftast är. :)

Tack för alla kommentarer om min smidighet / vighet. Jag upptäckte tyvärr för några år sedan att jag inte var så vig som jag alltid varit, så sedan dess har jag sett till att öva tillbaks smidigheten mitt "mitt normala" igen. Skadar ju inte. :)