Boktips - Sjuka själar av Kristina Ohlsson

Måste bara tipsa om boken SJUKA SJÄLAR, en skräckroman skriven utav Kristina Ohlsson. Jag gillar över lag alla hennes böcker och har läst de flest, men denna är nog hennes absolut bästa bok. Spännande och lockande från första till sista sida. En helt sjuk handling, och en helt sjukt bra bok! Och utan att veta mer än så bör man läsa den. Jag själv läste ut den under bara några dagar för jag hade så svårt att lägga ifrån mig den. 

PS. Lämnade boken i Warung Karina i Serangan idag, så den som vill ha den och har vägarna förbi där får den. Bara att fråga Karina efter Christines bok om den inte ligger framme.

6 kommentarer :

Bortugal sa...

Tackar för boktips.

FREEDOMtravel sa...

Nu blev man ju lite nyfiken ;)

Anette sa...

Ska absolut läsa den, tak ör tipset!

Emma, Sol som sol? sa...

Den ska jag kolla närmare på. En otroligt vacker bild som vanligt.

Men jag måste säga att är det inte lite knasigt att åka till Bali och njuta med en bok om sjuka själar? Lite kontraproduktivt? :D

Christine - 29° sa...

Ha, ha! Nä, Emma jag läser majoritet bara spännande böcker. Men sen hade jag dock ingen koll på att boken hade en så extremt sjuk historia. Det kom som en bra och spännande överraskning. Så det blev njutning på sitt sätt. :)

Emma, Sol som sol? sa...

Jag har lånat den som ebok på Sthlms Stadsbibliotek nu! Fast först måste jag läsa klart Origin, Dan Browns bok.