Serangan - en speciell plats i mitt hjärta

Serangan, denna underbara plats. En ö byggd av sand, där asfalt inte täcker vägarna fram till stranden och där kossor betar fritt. En surfdestination som ännu inte förstörts av "lyxturismens övertramp" och jag hoppas det får förbli så länge. Man betalar per moped 2000Rp (ca 1 kr) i tullavgift för att nå stranden och de enkla warungerna (restauranger) som är det enda som kantar vattenbrynet. Här har vi alltid spenderat enormt mycket tid, så även denna resa. Warung Karina är vår favorit och hennes Mie Goreng med grönsaker, kyckling och stekt ägg har varit ett kärt återseende. Kostar 30.000Rp (18Kr), och jag älskar hur något så enkelt kan vara så fantastisk gott!


Karina har i dag 9 kor som vandrar omkring lite överallt. Det händer till och med att de tittar ner till stranden och fnyser lite över de söta hundvalparna som nyfiket springer efter. Nu senast var kossan Ayo på besök. Och vet ni förresten att kor älskar kokosnötter? Ooooja! Tror nästan de gillar kokosnötter lika mycket som mig.8 kommentarer :

Fantasy Dining sa...

Blir alltid så sugen på att åka till platserna du skriver om. Långresa= vill ha!

World by Tina sa...

Shit vad du fick mig att längta tillbaka till Bali nu, saknar frukost gorengen=)

Anna Ström Åhlén sa...

Men åååh! Vilka bilder och vilket ställe! Nu blev jag ju extremt sugen på Bali. Har ännu inte varit där. Maten ser ut att falla mig i smaken också.

Fortsätt njuta! <3

Siv sa...

Så fridfullt och härligt, ni har det bästa av allt på semestern. Roligt att se en bild på Karina, och att det går bra för henne.

Eva sa...

men gud va härligt det ser ut där hade jag gärna befunnit mig just nu :)

Anette sa...

Härliga bilder som vanligt och kul att vi faktiskt har varit där med er även om det är länge sedan nu 😉
Har ni drönaren med eftersom ni tagit bilder från ovan?

Christine - 29° sa...

Ja Anette, drönaren fick följa med denna gång. Valde bort halva min packning för att få med den. ;)

Linda, Resa Medvetet sa...

Så himla fin bild på dig och kossan!