The Royal Purnama - vilken enastående resort

I går checkade vi ut från ett helt fantastiskt boende, THE ROYAL PURNAMA, som ligger för sig själv bland risfälten i Sukawati på Balis östkust. Där bland grönskande gångar av hängande orkidéer låg villor och större sviter, alla bakom inbjudande trädörrar i förtjusande mönster och färger. Vi bodde i en av deras Jepun Villor med egen pool, och har under dessa dagar blivit maximalt bortskämda då vi unnat oss några dagars lyx för att fira vår femte bröllopsdag. I paketet vi köpte ingick varsin massage vid deras fina spa, vilket var väldigt skönt. Samt afternoon tea som vi fick avnjuta vid huvudpoolen, vars alla tillbehör serverades i en läcker "fågelbur". Utan att överdriva så var detta ett av de finare hotell vi bott på. Vackert, mysigt och charmigt. Och jag inser samtidigt att vuxenhotell är något jag gillar mer och mer.

Resortens restaurang, STANDING STONES RESTAURANT, låg precis vid stranden. Maten var riktigt bra och servicen hade definitivt det där lilla extra. Jag fick t.ex. en liten pall / mini-sidobord framställd till min kamera varje gång vi åt. Något som inte hör till det vanliga enligt mig. På själva bröllopsdagen bestämde vi oss för att äta efterrätt i villan istället för vid restaurangen (roomservice menyn hade nämligen ett annat utbud, varav en efterrätt lockade). Men då vi gick från restaurangen kom en ur serveringspersonalen springande efter oss och sa förvånat "vill ni inte ha er bröllopsdagskaka?" Där stod vi som två frågetecken, vi hade inte en aning om att vi skulle få det. Men den gick att få levererad till villan lika bra som tur var. Vi promenerade till villan och upptäckte väl där att kvällspersonalen var på plats. Så för att inte störa och låta dem dona ifred så tog vi en extra promenad bland alla vackra gångar. Tills en liten köksbil stannade oss och undrade vart vi ville äta vår bröllopsefterrätt. Ha, ha! Gud va vi tyckte synd om dem. Först går vi ifrån efterrätten i restaurangen och sen fick de åka efter oss i hela området för att leverera den. Ha, ha! Ibland blir det lite knasigt. Men vi gick snabbt tillbaks till villan, men "kakbilen" efter oss. Och när vi kom tillbaks till villan var badkaret fyllt med rosblad, sängen pyntat med ett hjärta av rosor samt en present, och på vardagsrumsbordet stod en ros och två chokladpraliner. Så himla, himla fint! Och vi fick även en fantastisk Happy Anniversary Cake!  
The Royal Purnama - Purnama Beach - Sukawati - Bali

8 kommentarer :

Lena i Wales sa...

Grattis på bröllopsdagen i efterskott!
Vilket härligt ställe och fin service.
Underbara bilder!

Cathinka - På vift! sa...

Vilket ställe! Ser verkligen urmysigt ut. Och håller med, vuxenhotell är inte helt fel...

Linda sa...

Wow, vilka foton! :)

Emma, Sol som sol? sa...

Alltså wow! Vilket ställe! Helt magiskt.

Anette sa...

Ser underbart ut!

Ditte sa...

Oh, vad ljuvligt! Helt i min smak! Kommer jag tillbaka till Bali så ska jag absolut bo här några nätter. Tveklöst!
Så vackra bilder från en härlig plats.

Rörande så fint personalen ordnat till/för er. Verkligen gjort med stor omtanke.
passar på att i efterskott gratulera er och hoppas ni får mpnga lyckliga år tillsammans.

Anna Ström Åhlén sa...

Wow! Man saknar nästan ord vid åsynen av dessa bilder. Så underbart ställe att fira bröllopsdag på. Stort och varmt grattis till er båda! <3

Siv sa...

Vilket härligt hotell! Fina bilder och ett grattis i efterskott!