Akasia Villas - gulligt boende på Gili Air

Då personalen öppnade dörren till villan för att visa vart vi skulle bo sa de "welcome home", vilket var både sött och passande. För här fanns ingen masshotellkänsla, snarare privat hemmakänsla. Vi har under våra dagar på Gili Air bott riktigt mysigt, på AKASIA VILLAS, beläget på norra sidan av ön. Inte särskilt centralt (ca 20-30 min promenad från hamnen), men stället var absolut värt de extra promenaderna. Plus att det fanns bra restauranger i princip runt hörnet, och stranden nådde man på några minuter. Det fanns också cyklar att hyra om man ville det, vilket är det vanligaste sättet att ta sig runt på på ön där motordriven trafik inte existerar. Vi har trivts jättebra på Akasia Villas och personalen har varit supergulliga. Tycker även att det var ett prisvärt boende. För 416 kr per natt (för två personer) fick man en egen liten villa med privat pool, inklusive frukost, wi-fi, kaffe/te mm.
Frukosten valde man genom att varje dag fylla i en liten lapp, där man kryssade för val av dryck, typ av frukost, samt klockslag. Sen serverades den följande morgon på den egna altanen. Otroligt mysigt!Akasia Villas - Gili Air - Lombok - Indonesien

8 kommentarer :

Siv sa...

Härligt hotell. Egen pool det måste vara toppen.

Christine - 29° sa...

Ja det är lyx! 😊

OnTrip.dk sa...

WOW hvor ser der dejligt ud :-) Der kunne jeg godt tænkte mig at bo en dag. Tak for tip :-)

/Annette

Ditte sa...

Vilket bra boende! Och ett perfekt pris dessutom! Förtsår att ni trivs här.
Önskar er fortsatt fina dagar.
Minns att vi vra några nätter på Gili Air, men inte var vi bodde. Men minns dock att dte var bra. Tyvärr ingen egen pool. Men man kan inte alltid lyckas. Kan tänka mig att hotellutbudet har ökat sedan 2005 då vi var där.

travelsis_ sa...

Vilket fint och prisvärt boende. En av anledningarna till att vi snart måste till Asien igen./Pernilla

Unknown sa...

Åh, nå ble jeg med ett dratt mot varmere strøk og sol og sommer. Her kunne jeg tenkt meg å bo :-) Flotte bilder :-)

Chris sa...

Ja där skulle man kunna tänka sig att bo utan problem! :-)

Lena i Wales sa...

Wow, vilket ställe!
Glad påsk från Lena i Wales