Ny boardbag på gång

Nu har vi kommit på en egen design på boardbag, och som bör minska antalet skador på surfbrädorna när vi flyger. Så nu är det bara att hålla tummarna att skräddaren också har fattat vår design fullt ut, vilket återstår att se om en vecka eller två. Och med tanke på tygvalet så kanske det blir jag som för alltid får bära brädorna här framöver. Ha, ha! Hur som helst så tror jag att det blir en snygg surfbag.

8 kommentarer :

Marina sa...

Det blir säkert bra - och tygvalet blir absolut godkänt härifrån :)

Emma, Sol som sol? sa...

Superbra! Glöm inte att visa hur den ser ut och så klart hur det gick med dem. Säger det, lite business kanske?!

Det blir jättebra!

Fantasy Dining sa...

Oj vad supersmart och coolt!

Linda sa...

Men wow! Så glad att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar! Köpt mark i Costa Rica! Amazing! Vad jobbar ni med, eller hur får ni ihop alla pengar till resor? Tänker att ni kanske jobbar på avstånd?
Svar: Ja det kommer verkligen att bli en upplevelse att bo på det hotellet! Riktigt kul med Dubai, ja tiden får gärna gå fortare nu,hehe.

Bortugal sa...

Snyggt! Vi lät också sy upp fodral på Bali för 20 år sedan! De är fortfarande i perfekt skick efter diverse äventyr!

Christine - 29° sa...

Emma, jag lovar att lägga upp resultatet sen. :)

Linda vi frilansar inom TV båda två, som redigerare och bearbetningsproducent. Tack vare det (ej fast anställning) kan vi vara lediga lång tid varje år. Och vi lever ganska sparsamt hemma, bor litet och gör inte av med pengar på så mycket då vi hellre spar till att resa.
(Det finns mer fakta och info under fliken "om mig" om du vill veta mer). :)

Anna Ström Åhlén sa...

Vad smart av er! Det måste ju vara förfärligt att behöva reparera brädorna efter varje flygresa. Jag tycker det ser jättesnyggt ut. Lycka till med fortsättningen!

Ditte sa...

Vilken bra idé! Klart ni tröttnar på att få ta hand om trasiga brädor. Och bökigt att klaga hos flygbolagen.
TRor dte här blir toppen och kanske kan ni sälja idén vidare. Borde vara en marknad för detta. Men kanske bäst att ni testar först.
Önskar er fortsatt fina dagar.