Snorkling vid Gili

Ord är lite överflödiga, så här kommer istället en bildbomb från vår SNORKLINGSTUR runt de tre Gili öarna. Vi såg 7 sköldpaddor totalt och jag kommer aldrig sluta fascineras av de djuren. Oavsett om de ses från surfbrädan eller simmandes bredvid så är de bara så otroligt beundransvärda.
Gili öarna - Lombok - Indonesien

6 kommentarer :

Marina sa...

Så underbart!Vilka ljuvliga bilder. Om jag blundar kan jag känna dofter och höra ljuden...och ja, jag är avis!! Därifrån har jag mina egna sköldpaddsmöten och, precis som du säger, så är det helt fantastiska varelser. Jag förstår att ni har det helt underbart och det tycker jag ni ska fortsätta med! För egen del ska jag nu bege mig ut i snön och leta lite påskris...

Marianne - Glimt av verden sa...

Herlig! Så flotte undervannsbilder :-) Jeg har bare snorklet én gang, med både skilpadder og ufarlige haier, men gjør det gjerne igjen!

Lena i Wales sa...

Wow, vilka foton! Ser underbart ut och så färgglatt!

Cathinka - På vift! sa...

Ord är definitivt överflödiga! Vad använder du för kamera under vattnet?

Ama de casa sa...

Oj! Vilka helt fantastiska bilder - ser helt underbart ut där under ytan :-)

Christine - 29° sa...

Tusen tack alla! 🙏

Cathinka jag har en gammal Canon Ixus med ett tillhörande vattenhus, samt en GoPro (men föredrar den förstnämnda i sammanhang som detta och majoritet bilder här är från den). 🙂