Warung Sunny - Gili Air's godaste mat!

Älskar när något enkelt och billigt överraskar rejält. Och WARUNG SUNNY som vi hittade idag är ett sådant ställe, där man sitter enkelt under halmtak och med höns springandes runt fötterna. Men den maten alltså, verkligen imponerade, med fantastiska smaker. Jag åt deras Lombok Burrito, fylld med kyckling, sallad, ananas, starka såser och kryddor i en underbar blandning. En sådan där rätt som jag förmodligen kommer drömma om.


Warug Sunny - Gili Air - Lombok - Indonesien

5 kommentarer :

Åsa (Bortugal) sa...

Gili Air! Där har jag också varit, för typ 25 år sedan. Undrar om det förändrats mycket? Hoppas inte! Det ser inte ut så på bilderna i alla fall.

Marina sa...

Åhhh...om jag är avis??? Nej då, det är så mysigt här med grådis och några minusgrader och snålblåst så om du bara visste vad mysigt det är! Och om Gili tycker jag ju inte alls...eller så kanske jag är lite avis, men bara liiite...eller???
Njut så mycket ni bara kan!!!!

Christine - 29° sa...

Ha, ha, ha, Marina! 😂😂😂

Tyvärr Åsa så är det nog en enorm förändring som skett på 25 år. Senast vi var här var 2011, och bara sedan dess har det hänt mycket. Det har byggts och byggts och byggt. Stora delar av ön känns tyvärr som en byggarbetsplats just nu. Och det finns alldeles för många restauranger samt hotell, så många ekar sorgset tomt på turister. Lite synd hur utvecklingen blir ibland.
Men som tur är finns en å annan guldgruva kvar, som tex denna restaurang. :)

Siv sa...

Undrar vad en svensk hälsoskyddsinspektör skulle gjort med denna restaurang. Tydligen så fungerar det utan kontroll också. Tur att en liten katt hittade dig Christine så du slipper sakna din egen Optimus så mycket. Han hälsar till matte och husse. Njut!

Hans sa...

Bästa fester är i Polen. På klubben New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant i Warszawa kan man uppleva fantastiska stunder! Jättesköna dansare!