Harmony Villas - en oas på Lombok

Efter att vi lite mer än halvvägs in i resan hade bokat samtliga boenden och insett att vi hållit budget bättre än bra, så valde vi att unna oss ett mer påkostat boende under tiden på Lombok. HARMONY VILLAS i Kuta. Efter att man lämnat receptionen, gått på en smal gång under bambuträd och öppnat en vacker trädörr möttes man på andra sidan av en fantastisk lite oas. Fem vita bungalows, väl tilltagna i storlek, alla blickande mot en och samma pool. Två gigantiska rosa flamingos flöt ständigt omkring i vattnet framför villorna, och endast två minuter efter att vi checkat in och lämnat ryggsäckarna på rummet var en av fåglarna ockuperad. (Insåg dessutom att vi kanske måste köpa en sådan där gräslig fågel till sommarstugan i sommar. Ha, ha! De var faktiskt rätt skön att flyta omkring på). Det känns som om vi bott riktigt kungligt under våra dagar på Lombok och boendet var absolut värt sin dyrare prislapp.

JL Raya Kuta - Kuta - Lombok - Indonesien

4 kommentarer :

Travelsis sa...

Älskar känslan när möjligheten öppnas upp att unna sig något, som nu i ert fall ett lite dyrare boende. Ser btw supermysigt ut!

Siv sa...

Härliga bilder. Ser fram emot att få se dig gunga i en rosa flamingo vid ert sommarhus i Sverige.

Titti08 sa...

Ser helt underbart ut.
Titti, som saknar sitt Thailand!

Helena - Oh darling, let's be adventurers sa...

Det ser så otroligt mysigt ut där. Och visst är det en härlig känsla att inse att det går bra att unna sig något mer påkostat!