Ny surfbag - så nöjd med resultatet!

Vår egendesignade BOARDBAG som vi låtit sy upp på Bali blev verkligen helt perfekt. Den är gjord för att passa de två brädor som vi använder mest och väskan satt minst sagt som gjutet runt dem. För att minska risken för skador på surfbrädorna har väskan förutom den tjockare stoppningen också två fack utvändigt på varsin sida. Där vi kan packa kläder som då fyller en funktion som extra skydd till brädorna. Kläderna ska ju ändå med hur som helst och totalvikten på enbart surfbrädorna är långt ifrån max. Så detta tycker jag var en "win win situation", surfväska kombo resväska. Boardbagen är såklart sydd med ett "specialtyg" invändigt mot brädorna så att eventuell smuts, sand, vax inte kan nå avdelningarna med kläder. Extra fack finns också för fenor och en skyddande "avdelare" som läggs mellan de två surfbrädorna.


Om vi är nöjda? Ooooo ja. Nu har väskan även gjort sin jungfruresa hem till Sverige och bevisat att den fungerade riktigt bra. Tyget (som jag valde) blev inte heller allt för feminint, så det var inte enbart jag som bar på surfväskan. Skräddaren som sytt denna åt oss hittar man på Benesari Street mellan restaurang Totemo och UN´s Hotel. (Se kartan för mer exakt position).

UN´s Hotel - Jl. Benesari - Kuta - Bali - Indonesien

2 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Hur snyggt som helst och så himla genomtänkt!!! Älskar smarta lösningar!

Som det där med kläderna, det är som när man flyttar. Folk slår in sina glas och tallrikar si tidningspapper och får sedan diska om allt när de packar upp. Själv har jag använt kläder men framför allt handdukar. De ska ju också med, som du säger. Nu står ju mina kristallglas och fina serviser magasinerade i Sverige, inlindade i mina linnehanddukar från farmor och mormor.

Så! Blir det business av väskan? :) Det borde ju kunna utökas till all möjlig sportutrusning.

Christine - 29° sa...

Tack, tack! :)
Tveksamt om det blir business, har lite fullt upp med andra projekt för nu i alla fall. Men vem vet. I framtiden kanske.