Rösta gärna på mig

Jag fullkomligt avskyr att be om det jag nu tänker be om. Men jag skulle behöva din röst för att ta mig till final. 29° är med i INFLUENCERS OPEN WORLD AWARDS 2018 i kategorin foto. Inom varje kategori utses 10 finalister via en omröstning som pågår nu fram till den 19 april 23:59, därefter utser en jury vinnaren i vardera kategori. Så skulle du vilja lägga en röst på just mig så blir jag oerhört glad. Rösta går att göra via denna direktlänk.

6 kommentarer :

Titti08 sa...

Röstat!
Titti

Ama de casa sa...

Sådärja. Röstat och klart! :-)

Lycka till!

Emma, Sol som sol? sa...

Jisses, det är klart med de vackra bilderna som du tar!

Emma, Sol som sol? sa...

... eller Björn i det här fallet.

OnTrip.dk sa...

Selvfølgelig Christine :-)

Fantasy Dining sa...

Har röstat på dig och håller tummarna! Hade varit jättekul om du vann .