Surf & Turf - Beach club och vattenland i ett

Bara för att man fyller äldre betyder det inte att man blir äldre, eller? I förra veckan firade vi Björns födelsedag (i barnslig anda) på SURF & TURF i Nusa Dua på Bali. En plats där konceptet är att beach club möter vattenland. Jag hade styrt upp detta som en överraskning och bokat två timmar i deras Flowrider. (Vågmaskin som vi aldrig testat att surfa i). Ska jag vara helt ärlig så blev vi inte imponerade av stället. Det var dåligt underhållet och åren hade satt sina spår och lämnat vissa saker i slitet skick. Men huvudattraktionen som vi var där för, surfmaskinen, var riktigt rolig! Vi var dessutom de enda gästerna på den aktiviteten så vi hade det pumpande vattnet helt för oss själva. Otroligt lyxigt med noll kö och noll väntetid. Så Björns lycka var total! Och efter att födelsedagsbarnet surfat i 45 minuter var han så trött att benen skakade. Ha, ha! Kul! Och det vi innan undrat fick vi reda på, är det samma sak att surf vågor som en maskin? Svar nej, att surfa en flowrider var inte alls i likhet med att surfa på riktigt, det var mer som att åka wakeskate. Så även som erfaren surfare blev det en hel del vurpor.Surf & Turf - Nusa Dua - Bali - Indonesien

6 kommentarer :

Lena i Wales sa...

Bra förklaring på att fylla år, den ska jag försöka minnas, trots min ålder.
Grattis!
Ser så härligt ut hos er!

Emma, Sol som sol? sa...

Då får man önska grattis i efterskott!

Trist när saker inte lever upp till minnen och omdömen. Men ni hade det nog rätt bra ändå ...

Veiken sa...

Upplevelsepresenter är dom alla bästa! Kul!
Svar: Magepiano är helt enkelt ett dragspel! ;)

Ämma sa...

Åh, vi var förbi där i somras men det blev inget - kanske lika bra! I sommar fyller den äldsta 9 på Bali och vi befinner oss då i Candidasa, så återstår att se vad vi kan göra på den födelsedagen.

Christine - 29° sa...

Vi hade det jättebra. Och väldigt kul att nu ha surfat en flowrider. Det var bara det att själva stället inte riktigt levde upp till deras egna hemsida. :)

Ämma, om ni inte varit på Waterbom så välj det vattenlandet istället för detta. (Tyvärr ligger det inte i Candidas, men det stället är absolut värt ett besök).

Travelsis sa...

Bästa presenten att få en upplevelse! Synd att det inte levde upp till förväntningarna, men låter ändå som ni hade en rolig stund🏄🏼‍♂️